iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Președintele Israelului în vizită în România

Președintel Israelului s-a întâlnit cu Primul Ministru și cu Președintele României. Cei doi șefi de stat au discutat despre securitatea din Orientul Mijlociu.

iunie 9, 2021
Ministrul Educației despre Examenele Naționale

Sorin Cîmpeanu a afirmat că are emoții în privința examenului de Bacalaureat. Ministrul Educației a afirmat că subiectele Evaluării Naționale au fost adaptate lipsurilor predării online.

iunie 5, 2021
Emil Boc își anunță susținerea pentru Florin Cîțu în cursa pentru președenția PNL

Emil Boc l-a însoțit pe primul ministru în cadrul unei vizite la Baia Mare la un centru de vaccinare. Primarul municipiului Cluj Napoca a anunțat deschis că îl va susține pe actualul premier la congresul din Toamnă.

iunie 5, 2021
Comisiile reunite din Senat au dat aviz favorabil legii 5G

Comisiile reunite au votat acordarea avizului favorabil proiectului de lege pentru rețele 5G în România. Singurii care au votat împotrivă sunt senatorii AUR, susținuți de argumentația tehnică prezentată de 2 ONG-uri.

iunie 4, 2021
Comisia Europena vrea lărgirea spațiului Schengen

Comisia Europeană cere Consiliului Europei aprobarea lărgirii spațiului Schengen. Consiliul Europei ar trebui să aprobe intrarea în spațiul comunitar a României, Bulgariei și Croației.

iunie 3, 2021
UE pregătește un portofel digital pentru acte de identitate și plăți.

Uniunea Europeană a prezentat miercuri, 2 iunie, proiectul unui portofel digital ce va putea fi folosit ca act de identitate și aplicație de plată fără contact destinat utilizării în interiorul statelor uniunii.

iunie 3, 2021
Emil Boc vrea readuse pe tapet discuțiile despre regionalizarea României

Emil Boc redeschide subiectul reorganizări administrative a României. Primarul Clujului se bucură acum și de susținerea unor social-democrați.

iunie 1, 2021
Florin Câțu acuză administrațiile PSD de comoditate și incompetență

Premierul a acuzat administrațiile PSD de rezultate slabe la colectarea taxelor. Florin Cîțu susține că moțiunea de cenzură va fi respinsă la vot.

iunie 1, 2021
Franța și Germania reacționează după scandalul de spionaj al unor oficiali

Franța și Germania cer transparență totală în privința raportului serviciilor de informații daneze. NSA și serviciile de spionaj daneze refuză să comenteze informațiile oferite public de un radio independent din Norvegia.

1 2 3 13