AUR duce restricțiile în fața judecătorilor

AUR duce restricțiile în fața judecătorilor
aprilie 16, 2021
Alin Ciubotariu

Alianța condusă de George Simion va duce restricțiile impuse de Raed Arafat în fața Curții de Apel București.

Partidul Parlamanetar Alianța pentru Unirea Românilor a aunțat într-un comunicat oficial joi, 15 aprilie, că va contesta la Curtea de Apel București deciziile CNSSU adoptate de cabinetul Cîțu, inclusiv restricțiile impuse de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și de fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, în timpul stării de alertă, punctele vizate fiind frecventarea cursurilor școlare de către elevi și obligativitatea purtării măștii de protecție în timpul orelor și programul de funcționare al magazinelor în orașele cu frată de infectare mare.

Carantina naţională, închiderea şcolilor şi susţinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanţei prelungite, purtarea măştilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfăşoară fizic, dar şi în spaţiile deschise, limitarea drastică a programului de funcţionare al magazinelor şi al altor operatori economici sunt măsurile contestate de AUR la Curtea de Apel

Alianța pentru Unirea Românilor

Alianța AUR a depus de curând un proict de modificare a legii 55/2020 prin care starea de alertă nu poate fi prelungită de către executiv prin Hotărâre de Guvern mai mult de trei luni fără acceptul Parlamentului României, motivând că cei votați și aleși de cetățeni și trimiși ca reprezentanți trebuie să aibă un cuvânt de spus.

mai 7, 2021
PSD iese la atac împotriva lui Ghinea

Social Democrații îi atrag atenția ministrului Ghinea că a ignorat toate programele europene în afara PNRR.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram