Emil Boc își anunță susținerea pentru Florin Cîțu în cursa pentru președenția PNL

Emil Boc își anunță susținerea pentru Florin Cîțu în cursa pentru președenția PNL
iunie 5, 2021
Alin Ciubotariu

Emil Boc l-a însoțit pe primul ministru în cadrul unei vizite la Baia Mare la un centru de vaccinare. Primarul municipiului Cluj Napoca a anunțat deschis că îl va susține pe actualul premier la congresul din toamnă.

Prezent vineri, 4 iunie, la Baia Mare, alături de Primul Ministru Florin Cîțu și europarlamentarul și vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, în cadrul vizitei făcută de premier la Centru de Vaccinare din Piața Libertății, primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, și-a declarat deschis susținerea pentru Florin Cîțu în cursa pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal ce se va încheia odată cu congresul partidului din 25 septembrie 2021.

Pot să vă spun că am un motiv particular şi egoist. N-o să vă gândiţi la care, şi o să spuneţi metroul, cum spun cei de la PSD. (…) Deci, nu pentru acel motiv îl susţin pe domnul Cîţu, ca să fiu foarte bine înţeles. Pentru un motiv particular, egoist, care ţine de familia mea, de fetele mele. Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârşitul ciclului universitar şi îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în ţara asta. Ori, ştim că sunt patru milioane de români în afara României. Cum îi aducem pe cei care au plecat de acasă? Cum îi împiedecăm pe cei care astăzi stau cu un picior să treacă graniţa, pentru a munci în UE? Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. Nu se poate face decât printr-o orientare care să pună accent pe producere de prosperitate, de bogăţii, ca să ai după aceea ce să împarţi, să aduci calitatea vieţii, să aduci locuri de muncă, să aduci sănătate, educaţie mai bună. Cine poate face acest lucru? Partidul care este astăzi la guvernare cel mai important.

Emil Boc, Primarul municipiului Cluj Napoca

Emil Boc afirmă că actualul premier este singurul care poate să dea partidului o direcție cât mai liberală pentru a atinge cât mai multe din obiectivele sociale dar și cel care poate pune România pe un traseu cât mai liberal.

Care este omul din acel partid care poate da o direcţie şi partidului, şi ţării în această direcţie? Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri: este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, înţelege lucrurile, este un liberal autentic, pur sânge, pentru care, repet, producerea de prosperitate pentru toţi românii este regula şi care poate, prin politicile pe care le susţine, să ne dea acea Românie liberală, capabilă să aibă prosperitate acasă, pentru toţi.

Emil Boc, Primarul municipiului Cluj Napoca

Primul Ministru Florin Cîțu a fost prezent vineri la Baia Mare unde a vizitat un centru de vaccinare drive-through deschis în Piața Libertății și a asistat la prezentarea proiectelor și planurilor de investiții făcute de Consiliul Județean pentru județul Maramureș.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram