Mii de susținători ai lui Vlad Voiculescu au răspuns la un sondaj Antena 3 că au încredere în ministrul Sănătății.

Mii de susținători ai lui Vlad Voiculescu au răspuns la un sondaj Antena 3 că au încredere în ministrul Sănătății.
aprilie 12, 2021
Atodiresei Marian

Aproximativ 60% din 106.000 de participanți la un sondaj organizat pe pagina de Facebook a postului de televiziune Antena 3 au răspuns, până la ora redactării acestui articol, că au încredere în Vlad Voiculescu.

Sondajul a apărut pe pagina de Facebook a Antena 3 în timpul emisiunii Sinteza Zilei din data de 8 aprilie 2021 în care ministrul sănătății a fost aspru criticat. În cadrul emisiunii au fost prezentate imagini de la înmormântarea unor oameni care au decedat cu test pozitiv COVID-19 și imagini de la conferința de presă după consultarea cu cultele religioase în care a fost prins că a mințit în mai multe rânduri.

Preambulul emisiunii Sinteza Zilei din data de joi, 8 aprilie

Foarte multe critici în ultima perioadă împotriva lui Vlad Voiculescu au fost aduse constant în cadrul mai multor emisiuni de la Antena 3, zi de zi, nu doar joi seara, pe tema protocolului de înmormântare a celor care au decedat cu un test pozitiv la COVID-19.

Cum se poate explica, însă, acest succes al lui Vlad Voiculescu pe Facebook? Și asta în seara zilei în care a gafat pe tema protocolului de înmormântare și a dovedit că nu cunoaște ordinele din ministerul pe care îl conduce?

Succesul este o campanie internă a USR-PLUS, inițiată de Andrei Covaci, fostul coordonator de campanie al partidului și de Dana Hering, cunoscutul lider al USR-PLUS Diaspora. Scopul campaniei era mobilizarea tuturor simpatizanților și a conturilor duplicate ale acestora să manipuleze sondajul Antena 3 și, finalmente, în ciuda celor prezentate la Sinteza Zilei, dar și a gafelor lui Voiculescu, să demonstreze că ministrul Sănătății e în continuare iubit de oameni. Deși dacă urmărim comentariile de la sondajul Antena 3, putem constata că la comentarii sunt oameni care au sigle: "votez USR", "și eu mă vaccinez", "și eu merg la vot", "am încredere în Vlad Voiculescu", "PLUS" etc, în ciuda recomandării generale de către Andrei Covaci și Dana Hering de a își scoate aceste sigle, pentru a apărea ca cetățeni obiectivi.

Sondaj Antena3

Mai mult decât atât sondajul a fost distribuit de Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook, mulțumind Antena 3, pentru sprijin.
Embedd share-ul lui VV:

Share Vlad Voiculescu

În concluzie, nu putem remarca decât faptul că oamenii noi din politică recurg la tactici bine cunoscute de elogiere a membrilor săi care sunt la putere, chiar și când aceștia greșesc flagrant și dovedit.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

mai 6, 2021
Radio Europa Liberă din Rusia riscă închiderea definitivă

Radio Europa Liberă Moscova este în pericol de a fi închisă definitiv de Kremlin. Postul a adunat mai mult de două milioane USD amenzi date de administrația Putin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram