Mii de susținători ai lui Vlad Voiculescu au răspuns la un sondaj Antena 3 că au încredere în ministrul Sănătății.

Mii de susținători ai lui Vlad Voiculescu au răspuns la un sondaj Antena 3 că au încredere în ministrul Sănătății.
aprilie 12, 2021
Atodiresei Marian

Aproximativ 60% din 106.000 de participanți la un sondaj organizat pe pagina de Facebook a postului de televiziune Antena 3 au răspuns, până la ora redactării acestui articol, că au încredere în Vlad Voiculescu.

Sondajul a apărut pe pagina de Facebook a Antena 3 în timpul emisiunii Sinteza Zilei din data de 8 aprilie 2021 în care ministrul sănătății a fost aspru criticat. În cadrul emisiunii au fost prezentate imagini de la înmormântarea unor oameni care au decedat cu test pozitiv COVID-19 și imagini de la conferința de presă după consultarea cu cultele religioase în care a fost prins că a mințit în mai multe rânduri.

Preambulul emisiunii Sinteza Zilei din data de joi, 8 aprilie

Foarte multe critici în ultima perioadă împotriva lui Vlad Voiculescu au fost aduse constant în cadrul mai multor emisiuni de la Antena 3, zi de zi, nu doar joi seara, pe tema protocolului de înmormântare a celor care au decedat cu un test pozitiv la COVID-19.

Cum se poate explica, însă, acest succes al lui Vlad Voiculescu pe Facebook? Și asta în seara zilei în care a gafat pe tema protocolului de înmormântare și a dovedit că nu cunoaște ordinele din ministerul pe care îl conduce?

Succesul este o campanie internă a USR-PLUS, inițiată de Andrei Covaci, fostul coordonator de campanie al partidului și de Dana Hering, cunoscutul lider al USR-PLUS Diaspora. Scopul campaniei era mobilizarea tuturor simpatizanților și a conturilor duplicate ale acestora să manipuleze sondajul Antena 3 și, finalmente, în ciuda celor prezentate la Sinteza Zilei, dar și a gafelor lui Voiculescu, să demonstreze că ministrul Sănătății e în continuare iubit de oameni. Deși dacă urmărim comentariile de la sondajul Antena 3, putem constata că la comentarii sunt oameni care au sigle: "votez USR", "și eu mă vaccinez", "și eu merg la vot", "am încredere în Vlad Voiculescu", "PLUS" etc, în ciuda recomandării generale de către Andrei Covaci și Dana Hering de a își scoate aceste sigle, pentru a apărea ca cetățeni obiectivi.

Sondaj Antena3

Mai mult decât atât sondajul a fost distribuit de Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook, mulțumind Antena 3, pentru sprijin.
Embedd share-ul lui VV:

Share Vlad Voiculescu

În concluzie, nu putem remarca decât faptul că oamenii noi din politică recurg la tactici bine cunoscute de elogiere a membrilor săi care sunt la putere, chiar și când aceștia greșesc flagrant și dovedit.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram