Nelu Tătaru: „Vom decide dacă îl chemăm pe Vlad Voiculescu la audieri.”

Nelu Tătaru: „Vom decide dacă îl chemăm pe Vlad Voiculescu la audieri.”
martie 18, 2021
Alin Ciubotariu

Comisia de Sănătate așteaptă raportul Corpului de Control al primului ministru.

Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății, președintele Comisiei pentru Sănătate a Camerei Deputaților a afirmat că audierea în Parlamentul României a lui Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, cu privire la scandalul iscat de publicarea datelor de testare și vaccinare se va decide abia după ce Corpul de Control al Premierului își va fi terminat analiza.

Întrebat dacă va solicita prezența în Comisia pentru Sănătate a lui Vlad Voiculescu în vederea audierii acestuia din urmă după publicarea datelor de către Ministerul Sănătății acesta a spus:

„Şi noi avem anumite sesizări în acest sens, dar, după cum ştiţi, este Corpul de control al prim ministrului la Ministerul Sănătăţii. După ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie”.

Conform Agerpres fostul ministru al sănătății a mai adăugat că un consilier onorific nu poate avea acces la date de logare care aparțin unui secretar de stat, el având atribuții diferite și neprevăzute de o fișă a postului.

Scandalul iscat de publicarea datelor de testare și vaccinare ale Ministerului Sănătății după ce un consilier onorific a primit acces la datele de logare ale unui secretar de stat este doar apogeul unei relații tensionate dintre ministrul sănătății și primul ministru.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

mai 6, 2021
Radio Europa Liberă din Rusia riscă închiderea definitivă

Radio Europa Liberă Moscova este în pericol de a fi închisă definitiv de Kremlin. Postul a adunat mai mult de două milioane USD amenzi date de administrația Putin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram