Nelu Tătaru: „Vom decide dacă îl chemăm pe Vlad Voiculescu la audieri.”

Nelu Tătaru: „Vom decide dacă îl chemăm pe Vlad Voiculescu la audieri.”
martie 18, 2021
Alin Ciubotariu

Comisia de Sănătate așteaptă raportul Corpului de Control al primului ministru.

Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății, președintele Comisiei pentru Sănătate a Camerei Deputaților a afirmat că audierea în Parlamentul României a lui Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, cu privire la scandalul iscat de publicarea datelor de testare și vaccinare se va decide abia după ce Corpul de Control al Premierului își va fi terminat analiza.

Întrebat dacă va solicita prezența în Comisia pentru Sănătate a lui Vlad Voiculescu în vederea audierii acestuia din urmă după publicarea datelor de către Ministerul Sănătății acesta a spus:

„Şi noi avem anumite sesizări în acest sens, dar, după cum ştiţi, este Corpul de control al prim ministrului la Ministerul Sănătăţii. După ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie”.

Conform Agerpres fostul ministru al sănătății a mai adăugat că un consilier onorific nu poate avea acces la date de logare care aparțin unui secretar de stat, el având atribuții diferite și neprevăzute de o fișă a postului.

Scandalul iscat de publicarea datelor de testare și vaccinare ale Ministerului Sănătății după ce un consilier onorific a primit acces la datele de logare ale unui secretar de stat este doar apogeul unei relații tensionate dintre ministrul sănătății și primul ministru.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram