PNL Iași preluat de un apropiat al lui Klaus Iohannis

PNL Iași preluat de un apropiat al lui Klaus Iohannis
mai 18, 2021
Alin Ciubotariu

Conducerea PNL Iași a fost preluată de un apropiat al lui Klaus Iohannis. Membrii organizației județene a PNL Iași s-au opus numirii propuse de Ludovic Orban.

Conducerea Partidului Național Liberal a decis, la trei săptămâni după suspendarea lui Mihai Chirica din funcțiile de partid în urma punerii lui sub control judiciar de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, ca organizația județeană a PNL să fie condusă interimar de Alexandru Muraru, deputatul ieșean apropiat lui Klaus Iohannis, fratele istoricului și consilierului prezidențial Andrei Muraru, și prim-vicepreședintele PNL Iași.

Construirea încrederii în PNL Iaşi trebuie să fie o prioritate absolută. Autostrada A8, Spitalul Regional de Urgenţă, Aeroportul Internaţional Iaşi, parcuri industriale pe care le demarăm, Stadion şi Sală Polivalentă, reabilitarea şcolilor şi grădiniţelor, fonduri pentru universităţi, bani pentru obiectivele culturale şi de patrimoniu şi atâtea altele. Toate acestea sunt obiectivele mele!

Alexandru Muraru, Președinte interimar PNL Iași

Surse din cadrul PNL afirmă că Ludovic Orban l-ar fi preferat pe Alexandru Kocsis, deputat de Iași originar din Cluj și stabilit la București și impus pe llistele de candidați de la alegerile parlamentare, însă s-a lovit de opoziția membrilor organizației, care au dorit ca funcția să fie preluată de singurul deputat originar din Iași.

Alexandru Muraru, prim-vice președinte al organizației PNL Iași, deputat al Partidului Național Liberal și reprezentant special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei a afirmat într-un interviu la Europa Liberă din aprilie că e nevoie de un pact național al tuturor partidelor prin care Alianța pentru Unirea Românilor să fie scoasă în afara legii iar la începutul lunii mai, după anunțul AUR că va participa la alegerile di republica Moldova, declara într-un comunicat de presă că Alianța pentru Unirea Românilor este o grupare de orientare neofascistă

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram