Revocarea Ministrului Sănătății produce reacții dure. Ministrul Economiei îi numește paraziți pe angajații din Ministerul Sănătății

Revocarea Ministrului Sănătății produce reacții dure. Ministrul Economiei îi numește paraziți pe angajații din Ministerul Sănătății
aprilie 14, 2021
Alin Ciubotariu

Claudiu Năsui a numit unele categorii din Ministerul Sănătății paraziți și hibrizi între hidră și căpusă. Ministrul Economiei acuză un linșaj mediatic împotriva lui Vlad Voiculescu.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a reacționat și el la revocarea Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a Secretarului de Stat, Andreea Moldovan, afirmând că întreaga acțiune este în beneficiul mafiei din sistemul de sănătate și că demiterea ministrului are de fapt la baza încercările lui de reformă și de a destructura acea mafie, numind angajații sistemului de sănătate „paraziți”.

Demiterea unui ministru nu pare mare lucru, dacă ne uităm la ultimii 31 de ani. Pleacă unul, vine altul, iar sistemul acesta de cumetrii, și numesc aici, din păcate, statul român, merge „tot înainte, că înainte era mai bine
Din banul muncit de dumneavoastră trăiesc acești paraziți.
Acești hibrizi între hidră și căpușă
, pe care îi știm cu toții.
Ne-am obișnuit să le zicem generic „mafie”. Iată că mafia din sănătate a câștigat și azi. A câștigat pe linie toate luptele, nu ne mirăm. Presiunea infernală la care a fost supus Vlad Voiculescu a fost făcută de acest sistem, care, vă zic din proprie experiență, se urcă pe cadavre să rămână mufat la banii din taxele și impozitele plătite de fiecare om care lucrează în România. Bani ai nimănui, bani dați sub semnături din acest sistem grotesc.
Înainte să îl judecăm pe Vlad pentru „lipsa de comunicare”, haideți să vedem ce a declanșat linșajul mediatic, și aici nu acuz media, ci pe cei din afara lor, care găsesc în televizor o tribună de la care își promovează interesele. Momentul zero a fost transparentizarea punctelor de vaccinare. Acelea la care aveau acces doar conectații și familiile lor. Justiția a zis deja că inițiații au sărit peste rând. Bătându-și joc de toți românii. De oamenii care au înțeles perfect că trebuie să se vaccineze, vor să se vaccineze și nu au unde.
Au mai fost și alte motive care au dus la demiterea lui Vlad, de exemplu concursurile pe bune pentru CNAS (o instituție a statului român mai bogată decât majoritatea ministerelor).
Doamnelor și domnilor, votanți ai coaliției sau nu, este de neînchipuit cât de greu e să faci reformă în acest stat. Vlad a încercat și, din păcate, s-a văzut în scurtă vreme înlăturat.
În final cei care vor suferi sunt tot românii care plătesc 10% din orice leu muncit pentru sănătate (iar asta pe lângă alte taxe care ajung tot în sistemul de sănătate de stat) și vor primi fix „serviciile” pe care le tot primesc de 30 de ani.

Claudiu Năsui, Ministru al Economiei

Miercuri dimineață, 14 aprilie, Primul Ministru Florin Cîțu a anunțat că a transmis Administrației Prezidențiale actele de revocare din funcție a Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, PLUS, decret deja semnat de Președintele României Klaus Iohannis, și de demitere a Secretarului de Stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, Uniunea Salvați România, și a preluat funcția de Ministru Interimar al Sănătății.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram