Senatoarea Diana Șoșoacă în pericol de a-i fi interzis accesul la ședințele din Parlament

Senatoarea Diana Șoșoacă în pericol de a-i fi interzis accesul la ședințele din Parlament
aprilie 7, 2021
Alin Ciubotariu

Senatoarea Diana Șoșoacă, fostă membră a grupului parlamentar AUR, riscă să i se suspende accesul în sala de ședințe la cererea senatoarei PNL Alina Gorghiu.

Diana Șoșoacă, senator exclus din grupul parlamentar AUR, riscă să rămână fără accesul în sala de ședințe a Senatului României, la cererea senatoarei Alina Gorghiu, fost președinte al Partidului Național Liberal, care o acuză că ar avea un comportament nociv și care ar instiga la ură, conform unui document prezentat de Alina Gorghiu în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal.

Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist. În loc să își respecte statutul de parlamentar și să facă legi în interesul românilor și pentru electoratul care a trimis-o în Parlament.

Alina Gorghiu, Senator Partidul Național Liberal

Alina Gorghiu o acuză pe colega de senat că ar avea un comportament neregulamentar, necorespunzător și toxic care ar instiga la ură și dezordine și că ar jigni prin folosirea unui discurs homofob, xenofob și extremist.

Senatoarea Partidului Național Liberal a explicat ce sancțiuni pot fi luate împotriva doamnei Diana Șoșoacă și ordinea în care pot fi luate acestea conform Regulamentului Senatului Românei: atenționare, chemare la ordine, retragerea cuvântului, avertisment public-scris și îndepărtarea din sală pe durata ședinței.

Senatoarea Diana Șoșoacă este liderul mișcărilor de stradă care cer îndepărtarea obligației de a purta masca pe stradă, în aer liber, și care acuză guvernul României și coaliția PNL - USR-Plus de abuzuri asupra cetățenilor români.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram