Senatoarea Diana Șoșoacă în pericol de a-i fi interzis accesul la ședințele din Parlament

Senatoarea Diana Șoșoacă în pericol de a-i fi interzis accesul la ședințele din Parlament
aprilie 7, 2021
Alin Ciubotariu

Senatoarea Diana Șoșoacă, fostă membră a grupului parlamentar AUR, riscă să i se suspende accesul în sala de ședințe la cererea senatoarei PNL Alina Gorghiu.

Diana Șoșoacă, senator exclus din grupul parlamentar AUR, riscă să rămână fără accesul în sala de ședințe a Senatului României, la cererea senatoarei Alina Gorghiu, fost președinte al Partidului Național Liberal, care o acuză că ar avea un comportament nociv și care ar instiga la ură, conform unui document prezentat de Alina Gorghiu în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal.

Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist. În loc să își respecte statutul de parlamentar și să facă legi în interesul românilor și pentru electoratul care a trimis-o în Parlament.

Alina Gorghiu, Senator Partidul Național Liberal

Alina Gorghiu o acuză pe colega de senat că ar avea un comportament neregulamentar, necorespunzător și toxic care ar instiga la ură și dezordine și că ar jigni prin folosirea unui discurs homofob, xenofob și extremist.

Senatoarea Partidului Național Liberal a explicat ce sancțiuni pot fi luate împotriva doamnei Diana Șoșoacă și ordinea în care pot fi luate acestea conform Regulamentului Senatului Românei: atenționare, chemare la ordine, retragerea cuvântului, avertisment public-scris și îndepărtarea din sală pe durata ședinței.

Senatoarea Diana Șoșoacă este liderul mișcărilor de stradă care cer îndepărtarea obligației de a purta masca pe stradă, în aer liber, și care acuză guvernul României și coaliția PNL - USR-Plus de abuzuri asupra cetățenilor români.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

mai 6, 2021
Radio Europa Liberă din Rusia riscă închiderea definitivă

Radio Europa Liberă Moscova este în pericol de a fi închisă definitiv de Kremlin. Postul a adunat mai mult de două milioane USD amenzi date de administrația Putin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram