Un rănit grav și un mort după un scandal între refugiați în Timișoara.

Un rănit grav și un mort după un scandal între refugiați în Timișoara.
aprilie 20, 2021
Alin Ciubotariu

Două grupuri de refugiați afgani din Timișoara s-au luat la bătaie cu cuțite lângă Gara de Nord.

Autoritățile din Timișoara au intrat în alertă după ce luni, 19 aprilie, lângă Gara de Nord din Timișoara, orașul cu cel mai mare centru de refugiați din România, 2 grupuri de refugiați cu ajunși în România din Afganistan au declanșat o luptă de stradă în care s-au folosit arme albe, lăsând în urmă mai multe persoane rănite și un mort.

Conform primelor informații obținute de organele de cercetare penală conflictul ar fi început pe Bulevardul G-ral Ioan Dragalina și a implicat două grupuri de cetățeni afgani, formate din 6 persoane respectiv din doar două, care nu se cunoșteau între ele.

Incidentul s-a soldat cu mai multe persoane înjunghiate, din care una rănită foarte grav și una decedată iar autoritățile au intrat în stare de alertă și încearcă să identifice și restul participanților la conflictul desfășurat în plină zi.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram