Un rănit grav și un mort după un scandal între refugiați în Timișoara.

Un rănit grav și un mort după un scandal între refugiați în Timișoara.
aprilie 20, 2021
Alin Ciubotariu

Două grupuri de refugiați afgani din Timișoara s-au luat la bătaie cu cuțite lângă Gara de Nord.

Autoritățile din Timișoara au intrat în alertă după ce luni, 19 aprilie, lângă Gara de Nord din Timișoara, orașul cu cel mai mare centru de refugiați din România, 2 grupuri de refugiați cu ajunși în România din Afganistan au declanșat o luptă de stradă în care s-au folosit arme albe, lăsând în urmă mai multe persoane rănite și un mort.

Conform primelor informații obținute de organele de cercetare penală conflictul ar fi început pe Bulevardul G-ral Ioan Dragalina și a implicat două grupuri de cetățeni afgani, formate din 6 persoane respectiv din doar două, care nu se cunoșteau între ele.

Incidentul s-a soldat cu mai multe persoane înjunghiate, din care una rănită foarte grav și una decedată iar autoritățile au intrat în stare de alertă și încearcă să identifice și restul participanților la conflictul desfășurat în plină zi.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

mai 6, 2021
Radio Europa Liberă din Rusia riscă închiderea definitivă

Radio Europa Liberă Moscova este în pericol de a fi închisă definitiv de Kremlin. Postul a adunat mai mult de două milioane USD amenzi date de administrația Putin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram