Vlad Voiculescu nu exclude carantinarea Bucureștiului și afirmă că sursele oficiale sunt greșite

Vlad Voiculescu nu exclude carantinarea Bucureștiului și afirmă că sursele oficiale sunt greșite
martie 21, 2021
Alin Ciubotariu

Vlad Voiculescu nu exclude intrarea Bucureștiului în carantină pentru a reduce rata de infectare. Ministrul Sănătății afirmă că sursele oficiale sunt greșite.

Întrebat astăzi, 21 martie, dăcă a fost luată decizia de intrare a capitalei în stare de carantină, după ce 14 localități din jurul Bucureștiului au fost carantinate, ministrul sănătății a afirmat că:

„Nu putem exclude acest lucru, și după 6 la mie, și senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile. Nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem de asemenea dacă așa cum s-a procedat până acum, cu felul acesta de carantinare, care lasă locuri libere, trebuie să continue”

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății

Întrebat cum se va desfășura activitatea în București după decizia de carantină acesta a răspuns:

„Aceleași măsuri cu care ne-am obișnuit, aceleași măsuri care se iau în carantină peste tot în țară. Una dintre măsuri va fi „foarte probabil” declarația pe propria răspundere. Între a închide școlile și a închide centrele comerciale, cel puțin peste weekend, de exemplu, preferința mea și cred că a Guvernului este cât se poate de clară și cred că e preferința fiecăruia dintre noi.”

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, a mai adăugat că Bucureștiul are cu siguranță, după calculele Ministerului Sănătății, o rată de infectare și o incidență a cazurilor mult mai mare decât cea raportată de DSP.

mai 7, 2021
Raluca Turcan anunță o serie de modificări legislative privind asistența socială

Ministrul Muncii s-a aflat joi în vizită în instutuții de protecție socială admnistrate privat în județul Covasna. Raluca Turcan a evidențiat succesele obținute la Sfântu Gheorghe de cei de la Diakonia.

mai 7, 2021
Patentele vaccinurilor anti-Covid-19 provoacă certuri între SUA și Germania

Interesele SUA și Gemania se ciocnesc din nou, de această dată din cauza vaccinurilor. Germania se opune renunțării la protecția proprietății intelectuale.

mai 6, 2021
Radio Europa Liberă din Rusia riscă închiderea definitivă

Radio Europa Liberă Moscova este în pericol de a fi închisă definitiv de Kremlin. Postul a adunat mai mult de două milioane USD amenzi date de administrația Putin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram