Vlad Voiculescu nu exclude carantinarea Bucureștiului și afirmă că sursele oficiale sunt greșite

Vlad Voiculescu nu exclude carantinarea Bucureștiului și afirmă că sursele oficiale sunt greșite
martie 21, 2021
Alin Ciubotariu

Vlad Voiculescu nu exclude intrarea Bucureștiului în carantină pentru a reduce rata de infectare. Ministrul Sănătății afirmă că sursele oficiale sunt greșite.

Întrebat astăzi, 21 martie, dăcă a fost luată decizia de intrare a capitalei în stare de carantină, după ce 14 localități din jurul Bucureștiului au fost carantinate, ministrul sănătății a afirmat că:

„Nu putem exclude acest lucru, și după 6 la mie, și senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile. Nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem de asemenea dacă așa cum s-a procedat până acum, cu felul acesta de carantinare, care lasă locuri libere, trebuie să continue”

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății

Întrebat cum se va desfășura activitatea în București după decizia de carantină acesta a răspuns:

„Aceleași măsuri cu care ne-am obișnuit, aceleași măsuri care se iau în carantină peste tot în țară. Una dintre măsuri va fi „foarte probabil” declarația pe propria răspundere. Între a închide școlile și a închide centrele comerciale, cel puțin peste weekend, de exemplu, preferința mea și cred că a Guvernului este cât se poate de clară și cred că e preferința fiecăruia dintre noi.”

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, a mai adăugat că Bucureștiul are cu siguranță, după calculele Ministerului Sănătății, o rată de infectare și o incidență a cazurilor mult mai mare decât cea raportată de DSP.

iunie 11, 2021
Președintele PSD dă de pământ cu prestația guvernului la negocierile PNRR și anunță moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu a criticat dur modul în care guvernul României a finalizat documentația pentru PNRR. Președintele PSD spune că experții UE au desființat programul depus de guvern și că eșecul se datorează unor conflicte de interese. Ciolacu anunță depunerea unei moțiuni de cenzură.

iunie 11, 2021
Comisia Europenă a evaluat PNRR și l-a găsit nesatisfăcător

Guvernul a depus proiectul PNRR la Comisia Europeană în vederea unei etape de evaluare și renegociere. Comisia Europeană a transmis mai bine de 30 de observații, majoritatea lor legate de justificarea costurilor estimate.

iunie 9, 2021
Virusul Chinezesc și visul Orwellian...

În China iar se declară carantine pe regiuni imense, cel mai mare centru vizat tura asta, după ce a fost lovit de un val enorm de 40 și un pic de vazuri de Covid, fiind capitala provinciei Guangdong, orașul Guangzhou. Așa că mărețul Partid Comunist Chinez a decis să facă un mare salt împotriva virusului […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram